Szerző: Life PR

nyomtatás

iwiw

facebook

Megosztás:Fesztiválneszeszer-kisokos

Itt a nyár, ismét egymást érik a különböző zenei fesztiválok az ország valamennyi pontján. Ez pedig a kozmetikumok terén is komoly tervezést igényel, hiszen sokszor nincs lehetőség utólagos igazításra, na meg egyetlen koncertet sem lehet maradéktalanul élvezni, ha egy több kilós neszeszer lapul a táskánkban.

Kötelező védelem

A fényvédelemről semmiképp nem szabad elfeledkeznünk, hiszen ilyenkor sokszor reggeltől estig tűző napon vagyunk. „Ma már számtalan vízálló, hosszantartó alapozó közül válogathatunk, amelyek többsége rendelkezik UV-védelemmel. Ha még természetesebb hatásra vágyunk, akkor választhatunk fényvédővel ellátott BB vagy CC krémet is.” – mondta a sminkmesterként dolgozó Sárkány Márti.

Csillogás helyett ragyogás

Nyáron a hőségben a nők egyik legnagyobb mumusa a fénylő arc. Érdemes az állandó púderezés helyett beszereznünk egy csomag mattító kendőt, mielőtt útra kelünk, amely felszívja a felesleges olajat az arcbőrről, anélkül, hogy a sminket elmozdítaná.

„A tündöklésről azért nem kell lemondanunk.”- kezdte a sminkmester – „A kontúrozás és a highlighterek népszerűsége töretlen és hozzá egy csillogó bronzosító natúr, de mégis ragyogó összhatást nyújt.”

fesztivalneszeszer_kisokosSzájfény helyett matt rúzs

A szakember szerint ezúttal hagyjuk otthon kedvenc szájfényeinket, hogy elkerüljük a bosszúságokat. “Egy pigmentált, matt rúzs jó választás, hiszen nem mindig tudunk egy-egy hűsítő ital után azonnal a tükörért nyúlni. Akár bázist is használhatunk előtte, de a minőségi darabok tökéletesen fennmaradnak a legvadabb bulizás közepette is, anélkül, hogy szárítanának.”
A piros ezernyi arca közül mindenki megtalálhatja a saját-, vagy épp a fesztivál stílusának megfelelőt. Élénk árnyalatai csodásan mutatnak napbarnított bőrhöz egy vízparti koncerten, míg a mélyebb tónusok egy vagány rock fesztiválon hódítanak.

Neon minden mennyiségben

Szintén praktikus szempontokat érdemes figyelembe venni a tekintet hangsúlyozásakor: a krémes szemhéjfestékek akár egész nap tartósak lehetnek, válasszuk erőteljes, feltűnő színeket. A körmök terén is elengedhetjük a fantáziánkat: barna bőrhöz biztos siker egy rikító neon lakk, amit egy matt fedővel tehetünk még különlegesebbé. De akár a fesztiválra jellemző jegyek és motívumok is visszaköszönhetnek a körmökön.” – tette hozzá a sminkmester.

Ezek persze csak támpontok a stílusos fesztiválozáshoz, amellyel sok kellemetlenséget megspórolhatunk magunknak – a legfontosabb szabály azonban az, hogy nincs szabály: önfeledt bulizásra fel!

Facebook

Partnereink

Hírposta

Szavazás

Ki legyen a következő hónap embere?

Szavazás eredménye

Loading ... Loading ...

X