Szerző: Kovács Rita

nyomtatás

iwiw

facebook

Megosztás:Színes hajkorona – trend vagy feltűnősködés?

Egyre több celeb dönt úgy, hogy valamilyen a természetes hajszínektől nagyon elütő hajszínt választ magának. Gondoljunk csak Rihanna piros vagy Katy Perry kék hajára. Vajon ez lesz az új trend? Vagy csak exhibicionista magamutogatásból a közönség megdöbbentésére csinálják?

Hirdetés

Ugyan a színes melíron vagy a frufrum színesre festésén már én is gondolkoztam, mégis úgy érzem, hogy az egész hajkoronának az ennyire természetellenesre festése már inkább a megdöbbentés eszköze lehet. Amúgy is az utóbbi években nagyon elterjedt egyféle futurisztikus megjelenés a sztárok között. Nem csak a rivaldafényben, de klippjeikben is. Gondoljunk csak Lady Gaga Bad romance dalának vagy Katy Perry ET-jének klippjére. És ezt a megjelenési formát nagyon jól kiegészíti a természet ellenes hajszín.

Viszont amennyire jól mutat Katy Perry a vörös szőnyegen vagy egy gálaesten kék hajjal, annyira visszataszító lenne a Moszkva téren sétálgatva. Mint mindenben, itt is elmondhatjuk, hogy a kevesebb több. Amíg nem a teljes haj színes, addig a kék, lila, piros, stb. tincsek nagyon föl tudják dobni az ember megjelenését.

Arról már ne is beszéljünk, hogy akár iskolában, akár munkahelyen a többség nem nézi jó szemmel az ennyire extrém frizurákat. Természetesen, fiatalok vagyunk (akár testben, akár lélekben), legyünk modernek, de azért ebben is meg kell találni azt az egyensúlyt, amitől egyediek és nem egyénieskedők leszünk.

Befestenéd extrém színűre a hajad?

Szavazás eredménye

Loading ... Loading ...
Facebook

Partnereink

Hírposta

Szavazás

Minden nap sminkelsz?

Szavazás eredménye

Loading ... Loading ...

X