Szerző: Kanalas Klaudia

nyomtatás

iwiw

facebook

Megosztás:Gyorsítsd az anyagcseréd!

Az eredményes fogyókúrát nem csupán kevesebb ételadaggal, vagy a kalória és szénhidrát bevitelének csökkentésével lehet kivitelezni. Aki irtózik a drasztikus diétától, viszont kisebb változtatásokat hajlandó bevezetni életmódjába az eredmény érdekében, annak eredményes lehet a természetes anyagcsere fokozó szerek használata.

Hirdetés

Ginzeng

A ginzeng tökéletesen alkalmas erre. Ez a növény a Távol-Keletről származik, ahol mind a mai napig szent növényként tisztelik, és az élet elixírjének tartják. Legértékesebb része, nem a fényes, piros termése, hanem a vastag fő és oldalhajtása. Vagyis gyökérzete, mely azért is specifikus, mert olyan mintha ember alakot formálna. Leginkább szárított, zúzott, vagy porrá tört formában használják.

A kínai orvoslásban eredetileg a ginzenget azoknak az embereknek ajánlották, akik fáradékonysággal, étvágytalansággal, vagy gyenge immunrendszerrel küzdöttek, de potencia növelőként is alkalmazták. Ezen kívül még az emlékezőképességet is pozitívan befolyásolhatja.

A szervezetre gyakorolt hatása nagyban hasonlít a koffeinhez, az eltérés azonban abban mutatkozik, hogy a ginzeng kiegyensúlyozottabban fejti ki hatását. A vitaminok közül megtalálható benne az A, B1, B2, B6 vitamin.

Nem kell a szervezetet feltétlenül sanyargatni, sokszor apró lépésekkel is sokat tehetünk az egészségünkért. Az egészséges étrend mellett szervezetünknek ugyanolyan fontos, hogy a salakanyagok kiürüljenek.

Patikakereső

Betegségek

Facebook

Partnereink

Hírposta

Szavazás

Szoktál kísérletezni a konyhában?

Szavazás eredménye

Loading ... Loading ...

X