Szerző: ricsajok.hu

nyomtatás

iwiw

facebook

Megosztás:Átadták az idei GLAMOUR Women of the Year díjakat

Tegnap este immár 8. alkalommal adták át a GLAMOUR Women of the Year díjakat a számos területen – így például a divattervezésben, színjátszásban vagy lakberendezésben – jelentős sikereket elért hazai hölgyeknek.

A kapunyitást követően, egy órával a díjátadó tervezett kezdeti időpontja előtt már teltház volt a rendezvény helyszínéül szolgáló impozáns Várkert Bazárban. Egymás után gurultak a hírességek autói az – ez alkalommal – pink szőnyeg elé, sorra érkeztek a jelöltek és a hazai közélet neves képviselői. Kicsivel a gála kezdete előtt már egy gombostűt sem lehetett volna leejteni a csarnokban. Mindenki feszülten várakozott, hogy kiderüljön, a jelöltek közül ki kapta 2016-ban a GLAMOUR-olvasóktól a legtöbb szavazatot. Aztán nem sokkal 9 óra után kezdetét vette a díjátadó.

Hirdetés

Elsőként Az év hősnője cím győztesét hirdették ki, akit a többi kategóriával ellentétben, nem az olvasók, hanem a lap szerkesztősége választott ki. A díjat a Greenpeace International portfólió menedzsere, Kaufer Virág kapta, aki több évtizede harcol elkötelezetten a környezet védelméért.

glamour-2016-kuponEzt követte Az év divattervezője kategória nyertesének kihirdetése. A díjat a Nubu, a Garam Judit és Kovács Adél alkotta tervezőpáros érdemelte ki.

Ezután Az év énekesnője kategória következett, ahol Csobot Adélra szavaztak a legtöbben, akinek ezzel egy nagy álma vált valóra. A várandós énekesnő meghatottan vette át a díjat, és azt kívánta, hogy mindenki vágya így teljesüljön, mint most az övé.

Az év kiegészítőtervezője 2016-ban a REKAVAGO márka alapítója, Vágó Réka lett, akinek cipői és táskái az Oscar-díjátadó vörös szőnyegén is megjelentek.

woty2016_dijazottakFotó: Red Lemon Media

Az év közösségimédia-sztárja címet elsőként Dukai Regina tudhatja magáénak. Rá szavaztak ugyanis a legtöbben az új kategória jelöltjei közül. Regina a közösségi oldalakon őt követőknek köszönte meg a díjat, hisz ők segítették hozzá a győzelemhez.

Az utolsó előtti szintén egy újdonságnak számító kategória volt. Az év lakberendezője címet az olvasók Dékány Annamáriának ítélték oda. Neki köszönhető több neves budapesti étterem belső terének kialakítása is.

Végül pedig Az év színésznőjének személyére derült fény. A kategória számos neves jelöltje közül a díjat Ónodi Eszter kapta, aki az elismerést a napokban 55 éves korában váratlanul elhunyt Kamondi Zoltán filmrendezőnek ajánlotta.

Ezt követően a rendezvény főtámogatói is kiosztották a saját különdíjukat. A Nespresso különdíját a Nubu kapta, a Syoss „A leginspirálóbb frizura” díját Horányi Juli énekesnőnek ítélte, a Blikk Talentum díjban pedig Caramel felesége, Szilágyi Molnár Szilvia részesült. Szilvi kislányuk születése után szerette volna, ha gyermekük nem csak szép, de strapabíró, jó minőségű kiscipőket viselhetne. Így született meg a Pure Love Hungary. A díj keretében pedig 1 éven keresztül támogatják majd Szilvi munkáját, hogy minél több gyermekhez eljuthassanak a minőségi kiscipők.

Azt este állófogadással és éjszakába nyúló bulival zárult.

Minden jelöltnek és a nyerteseknek gratulálunk!

Barna-Kovács Kriszta

Időjárás

Aktuális időjárás

időkép hószállingózás

Hőmérséklet: -2 °C Szél: 16.56 km/hÉ/ÉNY-i szél


Időjárás előrejelzés

ma

időkép hózápor

Min.: -1 °C| Max.: 2 °C

Csapadék: 2 mm

holnap

időkép erősen felhős

Min.: -4 °C| Max.: 3 °C

Csapadék: 0 mmProgramajánló


Különleges koris tornát tart Rubint Réka vasárnap a Jégteraszon

december 13

Szeretsz korcsolyázni? Az edzés hozzátartozik a mindennapjaidhoz? Akkor gyere el vasárnap a Jégteraszra, ahol Rubint Réka egy különleges, ingyenes korcsolyás edzéssel készül a sport és a tél szerelmesei számára.


További programok...

Facebook

Partnereink

Hírposta

Szavazás

Követed a smink/ hajtrendeket?

Szavazás eredménye

Loading ... Loading ...

X