Szerző: redlemon.hu

nyomtatás

iwiw

facebook

Megosztás:Szépségkirálynők tippjei: így tartsd magad formában!

Még nagyon távolinak tűnik a bikiniszezon, de a Miss Balaton szépségverseny győztesei azt tanácsolják, hogy már most kezdjük el a felkészülést, hogy nyárra bomba formában mutathassuk meg magunkat a strandon. Király Lili és Viczián Csilla egy-két jól bevált praktikát is megosztott, amelyek akár az idei versenyre készülőknek is segítség lehet.

Télen kicsit korlátozottabbak a sportolási lehetőségek, vagyis jobban beszorulunk a termekbe vagy az otthonunkba. Viczián Csilla a 2015-ös verseny győztese így figyel alakjára.

 Hirdetés

„Ilyenkor a szabadban futást hiányolom a legjobban, mivel ilyen időben sajnos nagyon könnyen megfázom. A futópadot kicsit unalmasnak tartom, ezért otthon is elvégezhető kardio gyakorlatokat szoktam végezni. Az étrendemet tekintve leginkább a mennyiségre kell figyelnem, a szénhidrátot igyekszem csökkenteni. Bevallom, karácsonykor azért velem is elszaladt a ló, úgyhogy most főleg a plusz kilók ledobására koncentrálok” – kezdte Csilla, aki azt tanácsolja a lányoknak, hogy kezdjék el időben a felkészülést a versenyre, és akkor nem kell olyan rohamtempóban edzeni, mint ahogy tavaly ő tette.

viczian_csilla„Tavaly ilyenkor még nem készültem a versenyre, csak a gondolattal játszottam el, hogy mi lenne, ha én is tennék nyáron egy próbát. Márciusban ismét felerősödtek bennem ezek a gondolatok, majd áprilisban elhatároztam, hogy indulok és akkor kezdtem bele a diétába és az edzésekbe. Nem kíméltem magam! Heti 6×30-45 percet futottam, utána még 45 percet tornáztam. Persze, aki már most tudja, hogy jelentkezni szeretne a Miss Balaton címért, annak nem árt, ha már most megkezdi a felkészülést.” – tanácsolja a Miss Balaton by Cosmopolitan 2015 győztese.

Király Lili a méregtelenítésre koncentrál, azt vallja, hogy az egészséges táplálkozás és a rendszeres sport mellett érdemes néhány praktikát bevetni, hogy elérjük a célunkat.

„Szerintem az egyik legfontosabb és egyben nélkülözhetetlen kellék a víz. Ügyelek arra, hogy minimum 3 litert megigyak egy nap, már reggel egy pohár vízzel indítom a napomat. Ez beindítja az anyagcserét és segít gyorsabban kiválasztani az éjszaka során felgyülemlett salakanyagokat. Emellett főként hidegben gyakran fogyasztok a zsírégetést is segítő gyógyteákat, ilyen például a zöld tea, maté levél, csalántea, mezei zsurló, gyömbér, fahéj, petrezselyem. Télen egy kis szaunázással is segítem a szervezetemet a méregtelenítésben” – osztotta meg tippjeit a verseny 2014-es nyertese, Király Lili.

BMI kalkulátor

kg
cm

Időjárás

Aktuális időjárás

időkép pára

Hőmérséklet: 1 °C Szél: 11.16 km/hDK-i szél


Időjárás előrejelzés

ma

időkép erősen felhős

Min.: -2 °C| Max.: 4 °C

Csapadék: 0 mm

holnap

időkép közepesen felhős

Min.: -2 °C| Max.: 5 °C

Csapadék: 0 mmFacebook

Partnereink

Hírposta

Szavazás

Ki legyen a következő hónap embere?

Szavazás eredménye

Loading ... Loading ...

X