Szerző: Nagy Orsolya

nyomtatás

iwiw

facebook

Megosztás:Sztárhírek

Ördög Nóra könyvet ír

A népszerű műsorvezetőt mostantól nem csak a képernyőn láthatjuk, hanem írását is élvezhetjük. Nóra elmondása szerint imád olvasni és szinte mindig szán időd az olvasásra. A könyv, amelyen üzlettársával és barátnőjével dolgozik, várhatóan ősszel kerül a boltokba. Az olvasmány célközönsége elsősorban a nők lesznek, és igaz történeteket fog tartalmazni. Kíváncsian várjuk az eredményt.

Hirdetés

Jennifer Lopez házasodna

A szépséges énekesnő alig vált el Marc Anthonytól máris férjhez menne jelenlegi párjához Casper Smarhoz, akivel mindössze hat hónapja vannak együtt. Pletykák szerint Jennifer azt mondogatja barátainak, hogy biztos abban, hogy vele élné le az életét, és hogy hozzá szeretne menni.

Lady Gaga és a drogok

Az egyik amerikai show-ban az énekesnő nyíltan beszélt múltjáról, többek között a drogokról, a magányról és a depresszióról. Elmondta, hogy 19 évesen kirúgták az iskolából és egy apartmanban lakott, ahol sokszor érezte magát magányosnak. Mindezt pedig depresszió követte. Ez volt az az időszak, mikor droghoz nyúlt, de mindig egyedül kábítószerezett. Aztán rádöbbent, hogy ez így nem mehet tovább, hiszen egyre messzebb kerül élete céljától, az énekléstől. Végül sikerült letennie a kokainról és a depresszióból is kilábalt.

Időjárás

Aktuális időjárás

időkép közepesen felhős

Hőmérséklet: 33 °C Szél: 14 km/hDéli szél


Időjárás előrejelzés

ma

időkép derült

Min.: 19 °C| Max.: 34 °C

Csapadék: 0 mm

holnap

időkép kánikula

Min.: 19 °C| Max.: 31 °C

Csapadék: 0 mmProgramajánló


III. Monoki Babfesztivál

július 03

Itt babra megy a játék!? Idén ismét fantasztikus gasztronómiai különlegességekkel, ősi mesterségeket űző mesteremberekkel és színvonalas produkciókkal várja a vendégeket Kossuth szülőfaluja.


További programok...

Facebook

Partnereink

Hírgyűjtő Hírposta
Hírhányó

Szavazás

Szerinted létezik fiú és lány között barátság?

Szavazás eredménye

Loading ... Loading ...

X