2015. március 29., vasárnap - Auguszta

Szerző: Nagy Orsolya

nyomtatás

iwiw

facebook

Megosztás:Sztárhírek

Ördög Nóra könyvet ír

A népszerű műsorvezetőt mostantól nem csak a képernyőn láthatjuk, hanem írását is élvezhetjük. Nóra elmondása szerint imád olvasni és szinte mindig szán időd az olvasásra. A könyv, amelyen üzlettársával és barátnőjével dolgozik, várhatóan ősszel kerül a boltokba. Az olvasmány célközönsége elsősorban a nők lesznek, és igaz történeteket fog tartalmazni. Kíváncsian várjuk az eredményt.

Hirdetés

Jennifer Lopez házasodna

A szépséges énekesnő alig vált el Marc Anthonytól máris férjhez menne jelenlegi párjához Casper Smarhoz, akivel mindössze hat hónapja vannak együtt. Pletykák szerint Jennifer azt mondogatja barátainak, hogy biztos abban, hogy vele élné le az életét, és hogy hozzá szeretne menni.

Lady Gaga és a drogok

Az egyik amerikai show-ban az énekesnő nyíltan beszélt múltjáról, többek között a drogokról, a magányról és a depresszióról. Elmondta, hogy 19 évesen kirúgták az iskolából és egy apartmanban lakott, ahol sokszor érezte magát magányosnak. Mindezt pedig depresszió követte. Ez volt az az időszak, mikor droghoz nyúlt, de mindig egyedül kábítószerezett. Aztán rádöbbent, hogy ez így nem mehet tovább, hiszen egyre messzebb kerül élete céljától, az énekléstől. Végül sikerült letennie a kokainról és a depresszióból is kilábalt.

Időjárás

Aktuális időjárás

időkép

Hőmérséklet: ° Szél:


Időjárás előrejelzés

időkép

Min.: °| Max.: °

Csapadék:

időkép

Min.: °| Max.: °

Csapadék:Programajánló


Rossmann Mikulásfutás

december 06

Légy ott az első Mikulásfutáson te is, mert ilyen még nem volt! Te csak a futócipődet hozd - a ruhát, övet és a mikulás szakállát mi adjuk, a 2,7 kilométeres havas útvonalat meg...


További programok...

Facebook

Partnereink

Hírgyűjtő Hírposta
Hírhányó

Szavazás

Használsz névjegykártyát?

Szavazás eredménye

Loading ... Loading ...

X