Szerző: Szabó Ramóna

nyomtatás

iwiw

facebook

Megosztás:Második esély?

Mindenkinek jár egy második esély – halljuk sokszor. De vajon tényleg ezt kellene tenni?

Hirdetés

Harmincas éveimet taposom és megvan mindenem, boldog vagyok… vagyis lehetnék, ha nem emésztene annyira a múlt. Valószínű, hogy ezért nyúltam anno a “pennához”, hogy kiírjam magamból a bánatom. Úgy tűnik, ez maradéktalanul nem sikerült…

Van egy szerető férjem és két gyönyörű gyerekem, mégis úgy érzem, hogy valami hiányzik az életemből…. Eddig a korábbi munkahelyemre fogtam a csapongó magatartásom, hiszen nem éreztem ott jól magam. Váltottam. Sikeresebb vagyok a munkában, mint valaha, jobban szeret ezért a családom, mint valaha, mégsem érzem azt, hogy rátaláltam önmagamra.

Húsz körül volt egy szerelmem. Ő volt az első olyan pasi, akivel maradéktalanul megértettük egymást., de persze vége szakadt, mint minden tiniszerelemnek. Túl fiatalok voltunk. Férjemmel nem sokkal ezután kezdődött a kapcsolatom. Romantika, tűz, szerelem, hűség, megértés. Meg volt és van, minden ami kell, de valami mégis hiányzik ebből a kapcsolatból.

Amikor azt találgatom, vajon mi lehet az a “valami”, eszembe jut az első nagy szerelmem. Megmagyarázhatatlanul húz felé valami… pedig, több mint 10 éve még csak hallani sem hallottam róla. Vajon járt volna Neki egy második esély?

Napi horoszkóp

kos

Különös odafigyeléssel intézze a pénzügyeit ebben a hónapban. A bevételei sajnos kicsit vissza fognak esni, de ha jól gazdálkodik és okosan osztja be a pénzét, képes lesz kijönni a válságból. A nagyobb beszerzéseket, felújításokat most ugyan el kell halasztania és a bevásárló körutakról is le kell, hogy mondjon, de ha ennyi csak az ára annak, hogy ne adósodjon el ismerősei körében, ez vállalható áldozat.

Facebook

Partnereink

Hírposta

Szavazás

Környezettudatosan élsz?

Szavazás eredménye

Loading ... Loading ...

X