Szerző: Istók Niki

nyomtatás

iwiw

facebook

Megosztás:Randibakik férfi szemmel

Amikor felbukkan a láthatáron az a bizonyos szőke, barna, vagy épp fekete herceg, és az első néhány félszeg mosoly után a tettek mezejére lép, vagyis randira hív minket, na, akkor indul be fejünkben az a gépezet, ami mindent képes túlkombinálni, túlkészülni, túlparázni… Az izgalom persze szükséges, de sokszor épp a nagy igyekezet miatt felejtjük el a legfontosabbat: önmagunk lenni. Összegyűjtöttünk néhány kerülendő hibát, hogy a herceg legközelebb is a mi ablakunk felé lovagoljon!

Hirdetés

Késés

Érthető, ha egy nő mindig a legjobb formáját igyekszik hozni, különösen az első nagy találkozáskor. Természetesen ez fontos is, hiszen általában akkor teszünk igazán jó benyomást partnerünkre, ha jól érezzük magunkat a bőrünkben, és sugárzunk. Ha tudjuk, hogy a hatásos végeredményhez sok idő kell, kezdjük időben a készülődést! Bár nagymamáink még azt tanácsolták, várassuk meg a lovagot, ma már úgy gondolom, más világot élünk. A tempó felgyorsult, időből van a legkevesebb, ezért az ismerkedésre szánt órákat érdemes kihasználni, nem pedig a randiszerkó válogatásával tölteni. A pontosság a megbízhatóság és tisztelet jele is egyben.

Túlzások

Ha már a készülődésnél tartunk: alapszabály a természetesség! Igyekezzünk az egyéniségünknek megfelelő ruhát választani, ami a tervezett programhoz is illik. Kerüljük a tollakat, szőröket és a hivalkodó színeket. Ugyanez érvényes a sminkre, körömlakkra is. A neonszínek, az erős vonalak, a túlzásba vitt arcpír mind ronthat az összképen. (Kivéve, ha épp egy buliban szeretnénk eltölteni az első közös estét, és mindenáron ki akarunk tűnni a szürke tömegből…)

Az egyéniség fontosságát nem lehet elégszer hangsúlyozni: ha soha nem hordunk tűsarkút, randira véletlenül se menjünk körömcipőbe, mert furcsa lesz a járásunk a szokatlan lábbeliben. Hasonló a helyzet a miniszoknyával vagy testhez simuló fazonokkal is. Ha a hétköznapokban ódzkodunk ezektől a daraboktól, semmiképp se az első találkozáskor kezdjünk szárnyakat bontogatni, mert garantáltan végig fogjuk feszengeni az estét!

Kommunikációs bakik

Az előkészületek és kisugárzásunk adta vizuális élményen túl, nem árt, ha szavainkkal is elbűvöljük partnerünket. Ha önmagunkról mesélünk, kerüljük a negatív kifejezéseket és tagadásokat. Így önfényezés nélkül, észrevétlenül alakíthatunk ki pozitív képet magunkról, és valljuk be, mi is inkább olyan párt választunk, aki az élet napos oldalán áll. Könnyen kudarcba fulladhat a szépreményű találkozó, ha jobb esetben csak nagy izgalmunkban, rosszabban megszokásból tűzdeljük tele mondatainkat nem kívánatos töltelékszavakkal. A férfiak számára a káromkodás egy nő szájából semmiképp sem elfogadható, még akkor sem, ha ők maguk nem kerülik a trágár kifejezéseket. Bizonytalanságot sugall, ezért szintén nem tanácsos más nők kritizálása. Ha mások lealacsonyításával fényezzük magunkat, pasi helyett érdemes egy önbizalom-erősítő tréning után néznünk!

Amit fontos észben tartanunk: azért találkozunk kiszemeltünkkel, hogy jobban megismerjük, vagyis ne csak a mi életünkről szóljon a randi. Kérdezzünk, érdeklődjünk, de ne csak a munkájáról, lakásáról, autójáról, hanem arról is, mi mindent csinál szívesen szabadidejében, hogy tud igazán kikapcsolódni, mik a tervei, álmai a jövőben. De persze ne essünk át a ló túloldalára: ne kezdjünk el faggatózni, ha valamiről nem szívesen beszél, tartsuk tiszteletbe.

Köszönöm!

Valljuk be, a férfiak számára egy 21. századi nő meghódítása nem kis feladat. Éppen ezért nagy jelentőségűek az apró gesztusok, melyekkel bátoríthatjuk partnerünket. Kerüljük tehát a jégkirálynő szerepét, aki elvárja, hogy kiszolgálják, vagy bókoljanak neki. Ne vegyük természetesnek a dolgokat: köszönjük meg, ha lovagunk lesegíti rólunk a kabátot, kedvenc virágunkkal lep meg bennünket, vagy rendezi a vacsora számláját. És ne felejtsünk el mosolyogni! Egyrészt a pozitív összkép miatt (a mosoly garantáltan a leghatásosabb szépség trükk!), másrészt azért, mert ha a randi alatt sokszor megmozgatjuk nevetőizmainkat, azt is jelezzük adoniszunk felé, hogy jól érezzük magunkat társaságában. A többi pedig már csak rajta múlik…!

Napi horoszkóp

kos

Különös odafigyeléssel intézze a pénzügyeit ebben a hónapban. A bevételei sajnos kicsit vissza fognak esni, de ha jól gazdálkodik és okosan osztja be a pénzét, képes lesz kijönni a válságból. A nagyobb beszerzéseket, felújításokat most ugyan el kell halasztania és a bevásárló körutakról is le kell, hogy mondjon, de ha ennyi csak az ára annak, hogy ne adósodjon el ismerősei körében, ez vállalható áldozat.

Facebook

Partnereink

Hírposta

Szavazás

Tetszik a füves papucs?

Szavazás eredménye

Loading ... Loading ...

X