Szerző: Sándorné Jutka

nyomtatás

iwiw

facebook

Megosztás:



Őszibarackos piskótaszelet

Hozzávalók

10 tojás

10 evőkanál cukor

10 evőkanál liszt

1 csomag vanília cukor

1 csomag sütőpor

1 csipet só

1 üveg őszibarack vagy meggy befőtt

Elkészítés

A tojás sárgáját és fehérjét szétválasztom, majd külön tálba teszem. A fehérjét a cukorral, a csipet sóval és a vaníliával kemény habbá verem. Hozzáadagolom a tojások sárgáját, a lisztet, a sütőport  és óvatosan összekeverem. Sütőpapírral bélelt tepsibe öntöm a masszát. Az őszibarackot lecsepegtetem és apró darabokra vagdalom, majd a masszába szórom. Előmelegített sütőbe teszem és 25-30 perc alatt készre sütöm. Az őszibarackot, bármilyen tetszés szerinti gyümölccsel helyettesíthetjük.

 





Facebook

Partnereink

Hírposta

Szavazás

Szedsz táplálékkiegészítőket?

Szavazás eredménye

Loading ... Loading ...

X