2014. július 24., csütörtök - Kinga, Kincső

Szerző: ricsajok.hu

nyomtatás

iwiw

facebook

Megosztás:



Juhtúróval töltött rántott gomba

Hozzávalók

30 dkg gomba/ fejenként 3-4 darab/
20 dkg juhtúró
ízlés szerint kapor
a panírhoz:
tojás
zsemlemorzsa
liszt

Elkészítés

A gombát tisztítsd meg és töltsd meg a juhtúróval, szórd meg kaporral. Ízlés szerint sózd, borsozd. Majd panírozd be és süsd ki olajsütőben.

Megjegyzés

Amikor eleged van a húsból és valami igazán ínycsiklandozóra vágysz….:) Köretnek készíts hozzá rizst. tartármártással:)

Beküldte: Gergő





Facebook

Partnereink

Hírgyűjtő Hírposta
Hírhányó

Szavazás

Hogyan erősíted az immunrendszered?

Szavazás eredménye

Loading ... Loading ...

X