2014. szeptember 3., szerda - Hilda

Szerző: Sándorné Jutka

nyomtatás

iwiw

facebook

Megosztás:



Gombával-sajttal töltött csirkemell

Hozzávalók:

8-10 szelet csirkemell

2o dkg szeletelt bacon

3o dkg gomba

1 db póréhagyma

2 db tojás

ízlés szerint só, bors

3-4 kanál olívaolaj

1o dkg reszelt sajt

1 csokor petrezselyemzöld

1 dl víz

 

Elkészítés:

A csirkemell szeleteket óvatosan kiklopfoljuk, és picit megsózzuk és megtöltjük az alábbi töltelékkel. A póré hagymát a gombával együtt megtisztítjuk és apró csíkokra vagdaljuk vagy uborkagyalun szeleteljük. Az olíván megfuttatjuk a póréhagymát , rátesszük a gombát, sózzuk , borsozzuk, majd addig pároljuk, míg zsírjára nem sül. A tűzről levéve hagyjuk kihűlni, majd hozzáadjuk a felvert tojásokat, az összevagdalt petrezselyemzöldet  és annyi reszelt sajtot, hogy jó sűrű masszát kapjunk, majd megkóstoljuk és utána fűszerezzük. A masszát beletöltjük a csirkemellszeletekbe majd feltekerjük és begöngyöljük a bacon szalonnával.

Kiolajozott sütőtálba vagy tepsibe rakjuk egymás mellé 1 dl vizet öntünk alá és letakarjuk fóliával 15 percig sütjük majd eltávolítjuk a fóliát és 1o-15 perc alatt készre sütjük.





Facebook

Partnereink

Hírgyűjtő Hírposta
Hírhányó

Szavazás

Befestenéd extrém színűre a hajad?

Szavazás eredménye

Loading ... Loading ...

X